Редактор: e-mail: Снимка Президентство на УкрайнаУкраинският президент Володимир Зеленски заяви, че Ватикана може

...
Редактор: e-mail: Снимка Президентство на УкрайнаУкраинският президент Володимир Зеленски заяви, че Ватикана може
Коментари Харесай

Зеленски: Ватикана е идеалното място за срещата ми с Путин

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Президентство на Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Ватикана може да се трансформира в идеалното място за договаряния с Владимир Путин поради напрежението в Донбас .

" Светият трон е световен честен престиж, който постоянно дейно работи като медиатор, като е неутрален и меродавен за всички страни в спора. Ето защо Ватикана често е била приканвана в историята да позволява споровете сред страните за спокойно бъдеще, сподели Зеленски в изявление за италианския вестник la Repubblica.

Миналата седмица украинският водач във видео известие предложения съветския си сътрудник „ да се срещнат на всички места поради украинския Донбас, където продължава войната “. Владимир Путин отговори, че Киев преди всичко би трябвало да води разговор с управлението на ДНР и ЛНР, само че добави, че е подготвен да одобри Зеленски в Москва, ако желае да обсъдят двустранен дневен ред. Отделно беше очебийно, че той не включва нито Крим, нито Донбас.

В понеделник президентът на Украйна заяви, че срещата с Путин ще се състои, а времето и мястото към този момент са детайлности. Кремъл удостовери, че администрациите на държавните глави са в непрекъснат контакт, написа ria.ru.

Напрежението в югоизточна Украйна ескалира в последно време. В самопровъзгласилите се републики за това са обвинени въоръжените сили на Украйна , до момента в който Киев и западните страни приказват за интензивността на съветските военни по границите с Украйна.

Москва неведнъж е заявявала, че е заинтригувана да стабилизира обстановката със съседите си, а също по този начин е пояснявала, че няма да нападна никого.

Превод „ Петел “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР